Ontkoppelen van de dagelijkse rutine is heel gezond. Hoe doe jij dat? Ik ga graag de natuur in. Bos, strand, park….ligt aan hoe veel tijd ik mijzelf gun om te ontspannen. Som rijd ik een uur, om ergens langs het water te wandelen en een koude duikt  nemen.  Of pak ik de fiets om net verder weg te kunnen, dan wanneer ik alleen ga wandelen. Het process van ontspanning begint al bij de sleutels pakken van de auto, fiets of huis. Ik ga even weg. Alleen. Refelcteren. Gevuld worden. Soms met iemand. Gedachten wisselen en op die manier ruimte creëren in mijn hoofd en ook fysiek. In beweging zijn is voor mij een must. Hoe werkt dat bij jou? 

Vakantie tip:
Verwen je zelf, en misschien je hele gezin, met een heerlijke 1op1 training of mindfull walk. 
Online als je dat fijn vind, buiten of of in de privé studio bij Winthers Werk. Alles op veilige afstand.

Ontspanning, rust, strekken of juist de spierballen aanspreken en lekker trainen. 30, 60 of 90 minuten. Wat het beste bij jou past. Bel of app als je vragen hebt.