Inzameling voor Nederland en Oekraïne.

Ik ben gek op kleren, koop ze graag en bewaar ze met alle liefde jaren. Ben er zuinig op.
Mijn zolder ligt vol kleren met voor mij een emotionele waarde: een winterjas die ik 17 jaar geleden kocht in Denemarken samen met mijn moeder, de eerste en laatste keer dat mijn oma mijn kinderen zag.
Een handgemaakte trui die ik aanhad toen ik voor het eerst met mijn toenmalige liefde naar Terschelling ging ….en ga zo maar door.
Die winterjas en trui houdt niemand warm, dus de kleren die ik niet meer gebruik ga ik doneren ( wat een ruimte op zolder!). De herinneringen zijn in mijn hart, niet in de jas of trui. Voor mij is het overvloed om het te houden, zeker als iemand anders het nodig heeft.

Winthers Werk zorgt ervoor dat jouw gebruikte warme kleren en schoenen terecht komen waar nodig is
in Oekraïne en voor de vluchtelingen die hier komen.

De spullen voor Nederland worden naar de organisaties Leger des Heils en GAIN gestuurd.

Help je mee?

Breng dan ajb nette kleren en schoenen (die je zelf nog aan zou trekken) schoon en opgevouwen in afgesloten sterke zakken bij Studio WINTHERS Werk.

Inbreng op zaterdagen tussen 09:00 en 13:00 uur.

WINTHERS Werk werkt samen met De Vluchtelinge Centrale Stichtse Vecht.

HARTtelijk dank voor je inbreng!
Jouw welzijn is mijn werk,
Anja Winther

Winthers Werk
Koningin Julianaweg 52b
Loenen aan de Vecht
06-52421525